Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 746 0

Dump hier uw afvalfoto’s uit Hengelo

SHARE

Dat we niet echt een hoge pet op hebben van de journalistieke kwaliteiten van TC Tubantia is geen geheim, maar wanneer ze iets goed doen, dan doen ze wat goed en zullen wij de eersten zijn om dat te beamen en in dit geval is dat zelfs zo goed dat we er navolging aan geven.

Ik heb het over een initiatief van Tubantia waarbij mensen uit Enschede hun afval foto’s uit Enschede kunnen plaatsen om zo een beeld te krijgen van de DIFTAR ellende aldaar.

Als er iets is waarin Hengelo Enschede naar de kroon kan steken dan is het wel de mate van versmering en verpaupering dankzij DIFTAR en de start van het afval fiasco genaamd omgekeerd afval inzamelen en dat willen we ook graag laten zien. Daarom presenteren wij met gepaste schaamte(Trots kan je er moeilijk op zijn.) onze Hengelo Hall of Shame waar u al uw foto’s kunt insturen van gewenste en ongewenste vuilstort, situaties die u in de stad aantreft en met afval te maken hebben. U kunt uw foto’s ter plaatse op onze website plaatsen zodat we een beeld krijgen van de problemen in heel Hengelo. Wilt u bij de foto een omschrijving maken en vertellen op welke locatie de foto is gemaakt. Verder kan de toezending geheel anoniem of via een eigen account waarmee u ook later nog de foto’s die u plaatst kunt beheren. Die keuze is aan u. De foto’s worden wel eerst goedgekeurd door onze beheerders om grappenmakers die ongepaste foto’s uploaden tegen te gaan.

Dus, doet u enorm uw best om afval te scheiden? Ziet u met verlangen uit naar omgekeerd inzamelen waardoor u met een zakje restafval naar ondergrondse containers moet brengen of juist niet? Ergert u zich een ongeluk over de troep die rond de containers wordt geplaatst, zwerfafval en dumpingen in het buitengebied? Laat het ons weten in woord en beeld

Dump hier uw afvalfoto’s uit Hengelo

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux