Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 2531 0

Doe allemaal mee! Stickeractie voor het behoud van de grijze afval container

SHARE

Hoewel uit ieder onderzoek, peiling en enquête overduidelijk naar voren is gekomen dat tussen de 83% en 87% tegen de inname van de grijze afval container voor restafval is, dringt het besef maar niet door bij de gemeente dat ze met hun wanbeleid het volk wat ze zouden moeten vertegenwoordigen schofferen. Een petitie getekend door ruim 12% van alle huishoudens in Hengelo wordt hierover ingeleverd bij de gemeente aanstaande dinsdag 18 juli om 16:45 Stichting Wijkcentrum De Sterrentuin aan de Neptunusstraat 51, 7557 XX te Hengelo aan wethouder Elferink waarna er later die avond een aantal moties hieromtrent zal worden ingediend om dit kracht bij te zetten. We hopen iedereen die tegen de inname van de grijze bak is daar dinsdag te mogen begroeten. Terzijde, zullen de stickers waarover we het hieronder gaan hebben daar ook verkrijgbaar zijn.

Echter, is dit niet het moment om te verslappen maar juist het moment om een tandje bij te zetten, en daarom is Eddy van Essen in de vorm van actie pagina Afval Informatie en Advies Hengelo een sticker actie gestart en begonnen met het verspreiden van JA/NEE stickers die op de grijze container kunnen worden geplakt zodat aangegeven kan worden dat we het er niet mee eens zijn. Een actie die we volledig ondersteunen uiteraard!

De stickers zijn gratis en verkrijgbaar op de volgende afhaal punten:

Doe dus allemaal mee en haal een sticker op en plak deze op de grijze bak! Laat deze slapende gemeenteraad zien hoe 85% tegen de inname van de grijze bak eruit ziet!

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux