Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 1517 1

Update 2: Petitie red de grijze afval container

SHARE

Zoals beloofd houden wij u hier en via de actiegroep afvalloos Hengelo 2.0 op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent onze actie(s) tegen het rampzalige afvalbeleid van de gemeente Hengelo.

In onze vorige update heeft u kunnen lezen dat we na het inzamelen van de 3828 ondertekeningen bij elkaar zouden komen om de vervolgstappen uit te werken. Hiervoor hebben wij een een meeting gehouden met ondergetekende als de petitionaris, leden van de politieke partij Lokaal Hengelo en uiteraard de beheerders van de actiegroep afvalloos Hengelo 2.0 om een plan te trekken voor maximale effectiviteit.

Om dit doel te bereiken vonden we oprichter van de actiegroep afvalloos Hengelo 2.0, Willem Meijerink bereid om zijn door Lokaal Hengelo gesteunde motie van de recente motiemarkt van 24/05 jl. gelijktijdig in te dienen met het inleveren van de ondertekeningen van de petitie. Dit om maximale aandacht te vestigen op het rampzalige beleid van de gemeente, voorzien van onweerlegbaar gedocumenteerd bewijs. Uiteraard zullen we ook alle media outlets zoals Tubantia, Omroep max en RTV Oost uitnodigen en zal ook Hengelo Actueel er de nodige aandacht aan besteden.

Dit staat gepland voor 18 juli wat de eerst mogelijke datum was wanneer alles tegelijk in een mokerslag kan worden ingediend op een manier waardoor de voltallige gemeenteraad niet om ons heen kan. Dat in combinatie met een grote opkomst van medestanders zal zorgen voor maximale druk op de gemeente om met een gedegen antwoord terug te komen in plaats van de gebakken lucht die ze ons tot nu heeft getracht door onze collectieve strotten te douwen!

Bericht naar de ondertekenaars

Maandag 19 juni aanstaande zal er ook via petities.nl een mailing uitgaan naar alle ondertekenaars van de petitie waar bovenstaande in detail zal worden beschreven, zodat we zeker kunnen zijn dat iedereen die ons tot nu toe heeft gesteund op de hoogte is.

Steun ons door ook te komen naar het indienen van de petitie

Het is van belang dat we met zoveel mogelijk medestanders daar zullen staan op 18 juli en wij willen u dan ook verzoeken deze datum vrij te houden in uw agenda en massaal te komen om uw steun te betuigen aan de petitie om zo de gemeente te laten zien dat er geen draagkracht is voor hun rampzalige beleid, zodat we niet door figuren als Wiert Wiertsema van Pro Hengelo kunnen worden weggezet als een klein groepje boze mensen, maar laten zien dat we spreken voor de meerderheid, te weten 85% van de inwoners van Hengelo die tegen de inname van de grijze afval container zijn. Denk niet een ander zal wel voor mij komen, maar ga alstublieft zelf ook en neem iedereen mee die u kent die wil en kan!

Details (waar, en hoe laat) volgen zodra dit bij ons bekend is en zal worden gelanceerd op Facebook als een evenement. Wij hopen op uw steun in de vorm van uw aanwezigheid te mogen rekenen!

U steunde ons met de petitie, steun ons dan nu ook om effect te sorteren met de resultaten!

Deel aub dit bericht met iedereen die u kent we kunnen alle steun gebruiken die we kunnen krijgen in ons gevecht tegen de gemeente inzake het afvalbeleid. 

 

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux