Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 3581 1

Hengelo is lek…

SHARE

Ja dat leest u goed, de gemeente Hengelo is zo lek als een mandje. Nee, er staan geen dijken op doorbreken, ook het Twente kanaal dreigt niet te overstromen, ik heb het over een lek van het venijnige soort, het soort dat er voor zorgt dat er gecontroleerde berichten doorsijpelen naar de media zodat de burger kan worden gemanipuleerd via diezelfde media. We kennen daar ook een ander woord voor, en dat is propaganda.

Gisteren kon u lezen over een artikel in Tubantia waar werd gesteld dat Leo Janssen van Lokaal Hengelo op het matje moet komen bij het presidium. Wat er allemaal mis is aan dat artikel kon u op deze website al lezen, maar daarbij hebben we een belangrijk aspect ervan onbelicht gelaten, zo belangrijk dat het een eigen artikel verdient en deze leest u nu.

Lek in het Presidium

Zoals gesteld in genoemd artikel heeft Tubantia hier niet gedaan aan hoor en wederhoor, immers konden ze naar eigen zeggen Leo Janssen niet bereiken(Wat vreemd is want ik heb Leo altijd binnen twee minuten te pakken als ik wat weten wil, maar dat terzijde.) en andere aanwezigen bij de politieke markt is niets gevraagd en tijdens de politieke markt was er niemand van Tubantia aanwezig om daar verslag over uit te brengen. Kortom, de enige manier waarop de krant aan al haar informatie kon komen is vanuit datzelfde presidium en dan rijst de vraag wie zit daar informatie te lekken?

Uiteraard is dat een vraag waarop wij van Hengelo Actueel antwoord willen hebben en zullen daar dan ook bovenop blijven zitten. Verbazen doet het ons niet, want we zien al langer dat bepaalde partijen in Hengelo door Tubantia worden doodgezwegen tenzij er wat negatiefs te melden of zelfs te verzinnen valt, terwijl andere zaken zoals de belangenverstrengeling van Wethouder Marcel Elferink met Twence en Twente Milieu, terwijl hij ook de afval portfolio van de gemeente in zijn beheer  heeft nergens wordt genoemd en al helemaal niet onderzocht. Blijkbaar heeft Tubantia helemaal geen interesse in gedegen journalistiek en neemt klakkeloos over wat de gemeente graag geplaatst wil zien.

Dat beste mensen noemen we propaganda en het is de doelstelling van Hengelo Actueel dit te doorbreken, en die onderste steen boven te krijgen en hierbij schuwen wij de confrontatie niet. Bij deze zijn alle leden van de gemeenteraad(B en W) en het presidium dan ook gewaarschuwd, het kan lang duren en het kan kort duren maar uw doopceel gaat gelicht worden en zoals het spreekwoord gaat, wanneer je in stront gaat roeren dan gaat het vanzelf stinken…

Wordt vervolgd!

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux