Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 517 0

Open dag bij zorgverleners Aleida Lasonderweg

SHARE

De zorgverleners die gevestigd zijn aan de Aleida Lasonderweg, op het gezondheidspark in Hengelo, houden op zaterdag 22 april een gezamenlijke open dag. Organisatoren zijn Huidzorg Plus –centrum voor huid & acne en kinderdagverblijf de Droomboom. Tussen 10.00-13.00 uur kunt u terecht bij de stands van diverse bedrijven:

De huidtherapeuten van Huidzorg Plus zijn er om u van informatie en persoonlijk huidadvies te voorzien. Er worden demonstraties gegeven van behandelingen en visagie en u ontvangt een gratis huidproduct bij het maken van uw 1e afspraak.
De Twentehofkliniek is aanwezig voor al uw vragen over de behandeling van beenklachten en ook de fysiotherapeuten van Fysius rugexperts zetten hun deur open.
De Droomboom laat u een kijkje nemen binnen het kinderdagverblijf. Voor de ouders en kinderen zijn er leuke stands van o.a. Stippelz cadeauwinkel, Hipknipje en haakwerkjes. En natuurlijk veel ander kindervermaak!

Komt u ook gezellig langs op 22 april? Adres: Aleida Lasonderweg 2-4-6 te Hengelo. Voor meer informatie kijk op http://www.huidzorgplus.nl/nieuws

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux