Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 1863 0

Medewerker Twente Milieu bedreigd om afvalbeleid Hengelo!

SHARE

Onlangs bereikten ons signalen dat Bas Assink van Twente Milieu is bedreigt vanwege de plannen voor omgekeerd afval inzamelen en bijbehorende inname van de grijze container voor restafval in Hengelo. Dit bericht kregen wij door vanuit de Facebook groep Afvalloos Hengelo 2.0 Bak of Zak.

Dat de heer Assink zou zijn bedreigt kwam naar voren naar aanleiding van vragen van Leo Janssen van Lokaal-Hengelo, die hem vroeg waarom hij altijd wel aanwezig is in de betreffende Facebook groepen maar nooit antwoord geeft op concrete vragen. Het bericht in de Facebook groep luidde als volgt:

“Leo Jansen – Heb Bas Assink ook gevraagd waarom die niet reageerd op vragen via FB. Hij gaf aan dat die beledigd wordt en zelf fysiek bedreigd is. Als dat zo is dan kan dat dus niet. Roep een ieder op om wel bij de zaak te blijven en het niet persoonlijk te maken.”

Uiteraard zijn wij het geheel met Leo eens dat bedreigingen en beledigingen niet kunnen,maar het toont wel aan hoe diep de plannen van de gemeente de inwoners van Hengelo raken.

83% Tegen

Eerdere peilingen via het panel van TC Tubantia wezen al uit dat 83% van de inwoners tegen de plannen van de gemeente is en ook is er een petitie voor het behoud van de grijze afval container opgestart.

 

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux