Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 588 0

PVV gaat toch wel proberen mee te doen bij de gemeenteraadsverkiezingen in Hengelo

SHARE

Recent konden we lezen hoe opgelucht de lokale politiek was in Hengelo vanwege het feit dat de PVV niet mee zou doen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Die opluchting was van korte duur nu naar buiten is gekomen dat de PVV wel degelijk van plan is mee te doen bij de komende verkiezingen.

Sollicitaties

Om bij de komende verkiezingen mee te kunnen doen lopen sollicitatiegesprekken. Zo is de Hengeloër Willem Meijerink (59) die wij kennen als de oprichter van de Facebookgroep Afvalloos Hengelo 2.0 Bak of Zak, uitgenodigd om op 19 april in het provinciehuis in Zwolle om met PVV’ers te komen praten over een raadslidmaatschap.

Hengelo zou de vierde stad worden, na Almelo, Enschede en Twenterand, waar de PVV in maart 2018 een gooi doet naar raadszetels.

Gezien de uitslag van de landelijke verkiezingen en het stemgedrag daarbij van Hengelo zou de PVV in staat moeten zijn om tenminste vier zetels binnen te halen.

 

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux